Täytekakku by Kiia

Pohja: Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää kuivat aineet.

Paista uunissa 200 astetta 30 min. Halkaise 3: osaan.

Kostuta ananasmehulla.

Laita ensimmäiseen kerrokseen murskattuja banaaneja ja kermavaahto.

Toiseen välikköön pilkottua ananasta ja kermavaahto.

Kuorruta komeus vielä suklaakermavaahdolla, mansikoilla ja suklaarouheella.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 22g31kcal2.8g0.1g2.3g0g
Sokeri 17g69kcal0g17g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 11g39kcal1.2g8g0.1g0.4g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 1g3.7kcal0.2g0.1g0.2g0.3g
Leivinjauhe 0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Valio kevytvispi 20% (100 g)15g30kcal0.4g0.6g3g0g
Vaahtoutuva suklaakerma (Valio), annos 250g25g88kcal0.5g2g8.8g0g
Mansikka 22g10kcal0.1g1.8g0g0.4g
Banaani, kuorittu 30g26kcal0.3g5.5g0.1g0.5g
Ananaspaloja ananasmehussa, Rainbow, prk mehuineen45g27kcal0.1g6.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana378g650kcal11.2g83.2g29g3.2g
Valittu annoskoko189g325kcal5.6g41.6g14.5g1.6g
Annoskoko puolitettuna95g163kcal2.8g20.8g7.3g0.8g
Arvot/100g100g172kcal3g22g7.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=292705