Metukka-Makaronisalaatti

1. Pilko missä tahansa järjestyksessä juusto, metvursti, omena ja suolakurkku pieniksi kuutioiksi, lisää myös tonnikala salaattipohjaan.

2. Keitä makaroni suolan kanssa, puoli kiloa kuivaa makaronia vastaa noin 1300g valmista tavaraa.

3. Lisää ensin makaroni salaattipohjaan ja sitten kermaviili.

4. Sekoita tasaiseksi.

5. Pistä tunniksi pariksi kylmään asettumaan.

Tästä hyvänmakuinen ja helppo salaatti vaikkapa illanistujaisiin (itse en ahneuksissani jaa-a tätä muille), luovuutta saa ja pitääkin käyttää, joten muuntele raaka-aineita mielesi mukaan, myös kevyemmäksi voi tämän tehdä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Anzmo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Venäläinen meetvursti (Kotivara)25g108kcal5.4g1g9.2g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 75g72kcal2.3g14.7g0.2g0.7g
Omena, keskikokoinen 200g10g3.4kcal0g0.7g0g0.2g
Kermajuusto 17% (Pirkka), annos 40g20g55kcal5.8g0g3.4g0g
Suolakurkku (Rainbow)10g3kcal0.1g0.6g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 40g53kcal1.1g1.3g4.8g0g
Tonnikala öljyssä 9g18kcal2.5g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana378g624kcal34.4g36.6g36.8g1.8g
Valittu annoskoko189g312kcal17.2g18.3g18.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna95g156kcal8.6g9.2g9.2g0.5g
Arvot/100g100g165kcal9.1g9.7g9.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=460625