Japanilainen kala

1. Viipaloi kalafileet kolmioiksi.

2. Laita kalat kiehuvaan viiniin kattilaan.

Lisää tuoretta inkivääriä ja soijaa.

Keitä kalaa viinissä 5 min. (Punaviinin tilalla oikesti valkoviini.)

3. Höyrytä kalaa 10 minuuttia kiehuvan viinin yläpuolella esimerkiksi metallisessa siivilässä.

4. Paahda seesaminsiemenet kuivassa pannussa ja lisää viinikastikkeeseen.

5. Tarjoile kala soija-viinikastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alkoholiton punaviini (Ebony vale), annos 160g56g11kcal0g2.3g0g0g
Puna-ahven savustettu 99g111kcal16.6g0g4.9g0g
Soijakastike 28g17kcal1.5g2.7g0g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 4.8g32kcal1.3g0.3g2.8g0.6g
Sokeri 1.1g4.6kcal0g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana378g352kcal38.8g12.8g15.4g1.2g
Valittu annoskoko189g176kcal19.4g6.4g7.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna95g88kcal9.7g3.2g3.9g0.3g
Arvot/100g100g93kcal10.3g3.4g4.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=107271