Kesäkurpitsaohukaiset

1 kesäkurpitsa raastettuna (n. 8 dl)
4 rkl vehnäjauhoja
2 kananmunaa
2 valkosipulinkynttä
1 sipuli
1 dl persiljaa
1 dl juustoraastetta
suolaa
vastajauhettua mustapippuria
Paistamiseen rypsiöljyä
Sekoita ohukaisainekset tasaiseksi taikinaksi.

Kuumenna ohukaispannu ja laita jokaiseen syvennykseen öljyä.

Nosta joka syvennykseen ohukaistaikinaa.

Paista kunnes ohukainen on kauniin ruskea ja käännä se. Paista ohukainen kauniin ruskeaksi myös toiselta puolelta.

Annoksesta tulee n. 12 kpl

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Anusa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 113g20kcal0.6g2.8g0.5g0.8g
Vehnäjauho puolikarkea 11g39kcal1.1g7.9g0.1g0.4g
Kananmuna kuoreton 31g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Raejuusto, maustamaton 2 % (Arla) 200 g purkki28g25kcal4.2g0.7g0.6g0g
Sipuli kuivattu 2.8g7.7kcal0.3g1g0g1g
Rypsiöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana378g323kcal20.2g25g14.4g4.4g
Valittu annoskoko189g161kcal10.1g12.5g7.2g2.2g
Annoskoko puolitettuna95g81kcal5.1g6.3g3.6g1.1g
Arvot/100g100g85kcal5.3g6.6g3.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113470