Maskarponerahka

Kerma ja juusto vatkataan löysäksi vaahdoksi, ja rahka sekoitetaan vaahtoon.

Lisätään tuoreet (pakastetut) mansikat ja tuore mango kuutioituna sekä vaniljasokeri.

Itse käytin maskarponejuustoa, mutta laitoin listaan tuon philadelphian, kun maskarponea ei tästä laskurista löytynyt.

Sivistynyt arvaukseni kuitenkin on, että rasvaisuudeltaan juustot ovat samaa luokaa, joskin maskarpone on maultaan parempaa.

Annokset voi koristaa sitruunan kuoriraasteella, sitruunamelissalla ja muutamalla mansikan viipaleella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl37g127kcal0.7g1.1g13.1g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g37g95kcal2.2g1.2g8.9g0g
Maitorahka, Valio, 0,337g24kcal4.1g1.6g0.1g0g
Mango (tuore)37g25kcal0.2g5.7g0.1g0.8g
Mansikka 37g17kcal0.2g3.1g0.1g0.7g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.9g7.5kcal0g1.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana378g594kcal14.8g29.2g44.6g3g
Valittu annoskoko189g297kcal7.4g14.6g22.3g1.5g
Annoskoko puolitettuna95g149kcal3.7g7.3g11.2g0.8g
Arvot/100g100g157kcal3.9g7.7g11.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117758