Juustoinen aamuleipä (karppi)

Sotke aineet sekaisin, jätä vähän juustoraastetta päälle laitettavaksi.

Paista kauniin ruskeaksi n.200 asteessa, puolisen tuntia.

Ripottele loppu juusto kuuman leivän päälle ja vetele pizzaleikkurilla paloiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivinjauhe 2.2g3.8kcal0.1g0.8g0g0g
Voi 12g89kcal0.1g0g10g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 10g31kcal2.8g0.7g1.9g2.9g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g2.9g4.1kcal0.4g0.4g0.1g1.4g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g67g242kcal18.8g1.3g18.1g0g
Vesi15g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 80g115kcal10g0.2g8.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana378g968kcal64.4g6.8g76.6g8.6g
Valittu annoskoko189g484kcal32.2g3.4g38.3g4.3g
Annoskoko puolitettuna95g242kcal16.1g1.7g19.2g2.2g
Arvot/100g100g256kcal17g1.8g20.3g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120723