Kukkakaalikalakeitto

Keitä kukkakaalit ja kala n. 20 min ja sekoita juusto joukkoon.

Suolaa ja pippuria mausteeksi, sitten tehosekoittajalla sileäksi keitoksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Omit
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 56g14kcal1g1.2g0.2g1.3g
Kahden kalan kuutiot (Pirkka), annos 150g28g28kcal5.3g0g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 94g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g11g30kcal2g0g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana378g144kcal16.6g2.4g6.4g2.6g
Valittu annoskoko189g72kcal8.3g1.2g3.2g1.3g
Annoskoko puolitettuna95g36kcal4.2g0.6g1.6g0.7g
Arvot/100g100g38kcal4.4g0.6g1.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=122852