Omenapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää sitten keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Lisää sitten maito ja sulatettu rasva/öljy.

Kaada taikina pellille, lisää omenaviipaleet, ripauta päälle sokeria ja kanelia.

15 min. 225 asteessa.

Keskitaso.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Viipula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 25g36kcal3.1g0.1g2.5g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g34g138kcal0g33.9g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta33g119kcal4.3g23.1g0.7g1.2g
Leivinjauhe 1.1g2kcal0.1g0.4g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 17g7.7kcal0.5g0.8g0.3g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen11g81kcal0g0g9g0g
Omena, keskikokoinen 200g68g23kcal0.1g4.8g0.2g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana378g813kcal16.2g126.2g25.4g4.8g
Valittu annoskoko189g406kcal8.1g63.1g12.7g2.4g
Annoskoko puolitettuna95g203kcal4.1g31.6g6.4g1.2g
Arvot/100g100g215kcal4.3g33.4g6.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191210