Hapankaalipata (Fineli)

Hauduta hetki silputtua sipulia.

Leikkaa liha pieniksi paloiksi ja ruskista hyvin.

Sekoita ruskistettu liha sipulin joukkoon pannuun ja lisää hapankaali sekaan.

Lisää smetana, hienoksi pilkottu paprika, ripaus suolaa ja 2 rkl paprikajauhetta.

Sekoita hyvin ja siirrä vuokaan.

Anna vielä kypsyä uunissa 30-40 min 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Nananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali 75g21kcal0.8g3.2g0.1g1.5g
Sianliha keskiarvo 56g123kcal10.3g0g9.2g0g
Sipuli 10g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Rypsiöljy 0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Voi 1.3g10kcal0g0g1.1g0g
Paprika punainen 16g4.7kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Paprikajauhe 1.1g3.6kcal0.2g0.2g0.1g0.4g
Smetana, rasvaa n. 40 % 28g110kcal0.6g0.6g11.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana378g566kcal24.2g10.4g46.6g4.8g
Valittu annoskoko189g283kcal12.1g5.2g23.3g2.4g
Annoskoko puolitettuna94g142kcal6.1g2.6g11.7g1.2g
Arvot/100g100g150kcal6.4g2.8g12.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=241824