Karppaajan sitruunainen juustokakku(MN11/11)

Sekoita mantelijauhe ja sulatettu voi tasaiseksi.

Paista irtopohjavuoassa, 225C noin 10 min. \\r\\nLiivatteet likoon noin 5min kylmään veteen.

Kerma vaahdoksi ja juusto sekaan.

Purista liivatteista vesi pois ja sulata kuumennettuun sitruunamehuun.

Yhdistä kerma-juustoseokseen.

Mausta halutessasi makeutusaineella.\\r\\n Levitä jäähtyneen kakun päälle.

Anna hyytyä viileässä väh. 2,5h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Belle70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g60g361kcal14.5g4g32.5g0g
Voi 15g109kcal0.2g0.1g12.2g0g
Liivatelehti, gelatiini45g158kcal38.7g0g0g0g
Kuohukerma (pirkka) (Pirkka), annos 100g30g102kcal0.9g0.9g10.5g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g30g77kcal1.8g1g7.2g0g
Sitruunamehu, laimentamaton6.8g1.4kcal0g0.1g0g0g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 1.5g6.1kcal0g1.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana378g1630kcal112.2g15.2g124.8g0g
Valittu annoskoko189g815kcal56.1g7.6g62.4g0g
Annoskoko puolitettuna95g408kcal28.1g3.8g31.2g0g
Arvot/100g100g431kcal29.7g4g33g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=259678