Tarta de Santiago

Pehmeä voi ja sokeri 1,5 dl vatkataan kuohkeaksi vatkaimella.

Lisätään munat vatkaten edelleen.

Sekoita lopuksi joukkoon mantelijauhe.

Voitele irtoreunavuoka ja jauhota esim.

korppujauhoilla.

Laita vuoka pariksi minuutiksi jääkaappiin.

Levitä taikina vuokaan ja laita uuniin 180 astetta 20-28 min.

Koristele pölysokerilla pinta sapluunaa avuksi käyttäen.

Netistä löydät kuvan kuviosta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Kattius
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio voi35g252kcal0.4g0.4g28g0g
Sokeri 46g185kcal0g45.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 39g55kcal4.8g0.1g3.9g0g
Mantelijauhe (hh ilman kuituja) (Mauste sallinen), annos 40g70g407kcal15.3g6.7g35.4g7.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana378g1797kcal41g105.4g134.6g14.6g
Valittu annoskoko189g898kcal20.5g52.7g67.3g7.3g
Annoskoko puolitettuna95g449kcal10.3g26.4g33.7g3.7g
Arvot/100g100g475kcal10.8g27.9g35.6g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264606