Chililihapullat

Mausteiksi chilin ja sipulin lisäksi
- valkosipulijauhe
- minttu
- mustapippuri
- Jauhelihamauste
- merisuola
- basilika
- oregano

Paista uunissa 175C noin 15min.

Voit pistää pullat vielä kiehumaan tomaattimurskasta tehtyyn kastikkeeseen, johon tulee kilo tomaattimurskaa, about desi vettä ja samoja yrttimausteita kuin pulliinkin.

Reseptistä tulee n. 29 annosta ja yksi annos painaa n. 42 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha108g180kcal20.6g0g10.8g0g
Sipuli 12g3.7kcal0.2g0.6g0g0.2g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 31g20kcal1g1.5g1.1g0g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g4.6g12kcal0.4g2.4g0g0.6g
Chili paprika punainen3.1g1.2kcal0.1g0.3g0g0g
Chilikastike, Santa Maria (annos 1 rkl 20g)6.2g12kcal0g3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 23g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana378g518kcal49.8g15.8g28g1.6g
Valittu annoskoko189g259kcal24.9g7.9g14g0.8g
Annoskoko puolitettuna95g129kcal12.5g4g7g0.4g
Arvot/100g100g137kcal13.2g4.2g7.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270905