Janssonska

Voitele uunivuoka ruokaöljyllä (rypsi) ja kaada noin puolet perunasipulipussillisesta vuokaan.

Asettele pienennetyt anjovisfileet perunasipulien päälle ja kaada loput perunasipulista päälle.

Kaada kerma, vesi ja anjovisten liemi vuokaan, halutessa lisää pippuria sekä juustoraastetta.

Paista 180-200 asteisessa uunissa n. 40-50 min. uunista riippuen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Tolstaya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasipulisekoitus 500g125g85kcal2g18.6g0.1g0g
Anjovisfileet maustekastikkeessa Rainbow7.5g10kcal0.6g0.9g0.5g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)25g21kcal0.3g0.9g1.8g0g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)13g33kcal3.3g0.2g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana378g298kcal12.4g41.2g9g0g
Valittu annoskoko189g149kcal6.2g20.6g4.5g0g
Annoskoko puolitettuna95g75kcal3.1g10.3g2.3g0g
Arvot/100g100g79kcal3.3g10.9g2.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272438