Kaalilaatikko KP

Keitä hiljalleen kaalit/porkkanat n.1/2h.

Paista jauheliha/sipuli, mausta.

Tee munamaito.

Sekoita ainekset, laita pieniä nokareita rasvaa pinnalle ja paista vuoassa 200 astetta n.1 tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 504 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali48g10kcal0.6g1.6g0.1g1g
Porkkana 9g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g38g1.9kcal0.1g0.1g0.2g0g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g5.6g20kcal0.3g4.3g0.1g0.1g
Siirappi 2.3g6.8kcal0g1.7g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 30g68kcal5.7g0g5.1g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Rasvaton hyla maito (Valio), annos 200g38g12kcal1.2g1.8g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.8g1.9kcal0.1g0g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 8.3g12kcal1g0g0.8g0g
Sokeri 0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana378g280kcal18.4g21.6g13g3g
Valittu annoskoko189g140kcal9.2g10.8g6.5g1.5g
Annoskoko puolitettuna95g70kcal4.6g5.4g3.3g0.8g
Arvot/100g100g74kcal4.9g5.7g3.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309727