Lihapiirakka / Keitinpiirakka

Tee taikina ja valmista täyte.

Ohra siis keitetään lihaliemessä.

Kohota, täytä ja paista rasvassa.

Repsussa on arvioitu piirakoihin imeytyvä rasva, keittämiseen tarvitaan noin 1,5l.

Tänne ei voi laittaa lainkaan kypsennyshävikkiä?

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Viinisieppo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi42g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 4.2g3.1kcal0.5g0g0g0.3g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta92g329kcal11.9g64g1.9g3.2g
Sokeri 1.7g6.8kcal0g1.7g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 8.3g44kcal0g0g5g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha19g31kcal3.6g0g1.9g0g
Sipuli (kuorittu)4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Ohrasuurimo 3.3g11kcal0.3g2.1g0.1g0.3g
Lihaliemi laimennettu 8.3g1.6kcal0g0.2g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl6.2g56kcal0g0g6.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana378g968kcal32.8g136.4g30.2g7.8g
Valittu annoskoko189g484kcal16.4g68.2g15.1g3.9g
Annoskoko puolitettuna95g242kcal8.2g34.1g7.6g2g
Arvot/100g100g256kcal8.7g36.1g8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338334