Gumbo/jambalaya

1. Pilko ja paista sipuli, punajuuri ja paprika.

Paista pannussa öljyssä suht kypsiksi.

2. Suikaloi broileri tarvittaessa ja laita myös pannuun.

Paista kypsäksi.

Lisää mukaan chorizot ja paista vielä hetki.

3. Pilko parsakaali pienemmäksi, laita kattilaan.

4. Laita kattilaan broileiri-chorizo-kasvissekoitus ja lisää riisi, sekoita.

5. Lisää mukaan veteen sekoitettu kanaliemikuutio ja katkaravut (nämä voi laittaa vasta loppuvaiheessakin)
6. Lisää mausteita esim.

chiliä, cajun-mausteseosta, pippuria...

7. Anna kiehua pienellä lämmöllä kunnes riisi on kypsää n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Juswuo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chorizo snacky (Wigren), annos 30g8.2g28kcal1.7g0g2.3g0g
Sipuli 13g3.8kcal0.2g0.6g0g0.2g
Maalaiskananpojan rintafilee (Naapurin), annos 600g45g49kcal10.3g0g0.7g0g
Punajuuri 16g6.2kcal0.2g1.1g0g0.4g
Paprika punainen 4.5g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g0.7g6.7kcal0g0g0.7g0g
Parsakaali brokkoli 19g6.5kcal0.9g0.4g0.1g0.5g
Katkarapu 23g15kcal3.2g0g0.2g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g0.8g2.3kcal0.2g0g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 45g0kcal0g0g0g0g
Basmatiriisi Pirkka15g52kcal1.1g11.8g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana378g344kcal35.6g28.2g8.6g2.4g
Valittu annoskoko189g172kcal17.8g14.1g4.3g1.2g
Annoskoko puolitettuna95g86kcal8.9g7.1g2.2g0.6g
Arvot/100g100g91kcal9.4g7.5g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=446790