Pannukakku (maidoton)

Vatkaa 4 kananmunaa ja 1 l kauramaitoa sekä 1 dl sokeria sekaisin.

Lisää vehnäjauhot 5 dl vähitellen ja hyvin sekoittaen.

Lisää sulatettu rasva 100g/1dl hyvin sekoittaen ja mausta noin 1 tl suolaa.

Anna turvota huoneenlämmössä noin 30 min.

Kaada leivinpaperilla vuoratulle uuninpellille ja paista uunin keskiosassa noin 45 min 200 C.

Huom! Varmista vielä ettei rasva sisällä maitoproteiinia.

Leikkaa 16 palaan hieman jäähdyttyä.

Tarjoa esim.

mansikkahillon tai omenahillon kera.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Perhosia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 36g122kcal3.6g24.9g0.4g1.2g
Sokeri 9g38kcal0g9.3g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 24g33kcal3g0.1g2.4g0g
Margariini 60%, becel laktoositon 11g58kcal0g0g6.6g0g
Kaurajuoma, GoGreen109g44kcal1.1g6.6g1.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana378g589kcal15.4g81.8g21g3.8g
Valittu annoskoko189g295kcal7.7g40.9g10.5g1.9g
Annoskoko puolitettuna95g147kcal3.9g20.5g5.3g1g
Arvot/100g100g156kcal4.1g21.7g5.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56526