Pehmeä lihamureke

Lisäksi 1/4 tl mustapippuria, 0,5 rkl yrttisuolaa

Sekoita maito ja kerma, lisää sekaan korppujauhot.

Anna turvota jonkin aikaa.

Hienonna sipulit ja lisää ne korppujauhoseokseen.

Voit halutessasi kuullottaa sipuleita ensin voissa.

Sekoittele mukaan myös loput aineet, sekoita voimakkaasti.

Muotoile kostutetuin käsin mureke.

Sivele pinnalle soijakastike-tomaattisosesekoitusta
.

Paista uunissa 225 asteessa n. 25 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma Valio 5%37g23kcal0.4g1g1.9g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen9g3.1kcal0.3g0.5g0g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g9g34kcal1.3g6.6g0.2g0.4g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Voi 1.1g8.1kcal0g0g0.9g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha94g155kcal17.8g0g9.4g0g
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Sinappi 1.9g2.5kcal0.1g0.3g0.1g0g
Tomaattisose tomaattipyree 2.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Soijakastike 2.8g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 1.9g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana378g501kcal43.4g20.4g27.2g1.4g
Valittu annoskoko189g250kcal21.7g10.2g13.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna95g125kcal10.9g5.1g6.8g0.4g
Arvot/100g100g132kcal11.5g5.4g7.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87157