Broilerikeitto

1. Keitä 1 dl riisiä pakkauksen ohjeen mukaan melkein kypsäksi.

2. Kuumenna rasvat paistokasarissa, sekoita joukkoon 1 tl curryä ja 1 tl paprikaa ja lihasuikaleet.

Ruskista ne kevyesti, lisää sipulisilppu, hauduta hetki.

Lisää vesi, kanaliemikuutio tai 2 rkl kanafondia, (lipstikkasilppua), pakastevihannekset ja riisi.

3. Lisää purjosuikaleet, puserra joukkoon pari kolme valkosipulin kynttä ja sulatejuusto, kuumenna.

4. Pinnalle reilusti persilja-, kirveli- tai ruohosipulisilppua

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet (naturell) (Maistuva)34g37kcal7.8g0g0.7g0g
Rypsiöljy 0.6g5kcal0g0g0.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.6g4.1kcal0g0g0.4g0g
Sipuli 11g3.4kcal0.1g0.5g0g0.2g
Vihannessekoitus, Kesäpöytä (250g)28g10kcal0.8g1.3g0.1g0g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi84g0kcal0g0g0g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl0.6g0.5kcal0g0g0g0g
Eldorado täysjyväriisi (Eldorado), annos 1000g10g34kcal0.8g7.1g0.3g0g
Purjosipuli 5.6g1.3kcal0.1g0.1g0g0.1g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g11g28kcal1.6g0.4g2.2g0g
Persilja 2.2g0.6kcal0g0g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana378g250kcal22.6g19.2g8.6g1g
Valittu annoskoko189g125kcal11.3g9.6g4.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna95g62kcal5.7g4.8g2.2g0.3g
Arvot/100g100g66kcal6g5.1g2.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99197