Piimäkakku

Piimään sekoitetaan sokeri ja sulatettu rasva.

Vehnäjauhoihin sekoitetaan ruokasoodaa 3 tl ja leivinjauhetta 3 tl, ja lisätään piimä+ rasva+ sokeri seokseen.

Paistetaan uunipellillä uunin keskiosassa 200 C, kunnes kakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)94g30kcal3.1g4.2g0g0g
Sokeri 28g114kcal0g28.1g0g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen13g90kcal0g0g10g0g
Vehnäjauho puolikarkea 55g188kcal5.6g38.4g0.7g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana378g845kcal17.4g141.4g21.4g3.8g
Valittu annoskoko189g422kcal8.7g70.7g10.7g1.9g
Annoskoko puolitettuna95g211kcal4.4g35.4g5.4g1g
Arvot/100g100g223kcal4.6g37.4g5.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76172