Rosollikeitto

Keitä rosolliaineet lihaliemessä kypsiksi.

Soseuta sauvalla, lisää ranskankerma ja tarkista maku.

Tää ohje oli viime joulun jälkeen jossain lehdessä.

Ei kannata tehdä etikkapunajuuri-rosollista, tulee tosi ihmeellisen makuinen seos.

Itse keitetyistä tulee tosi hyvää.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rosolli, ei kastiketta ,ei silliä 78g30kcal0.7g6.1g0.1g1.4g
Vesi78g0kcal0g0g0g0g
Ranskankerma (Ehrmann), annos 50g31g39kcal1g1.3g3.3g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.7g4.8kcal0.2g0.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana379g147kcal3.8g15g7.6g2.8g
Valittu annoskoko189g74kcal1.9g7.5g3.8g1.4g
Annoskoko puolitettuna95g37kcal1g3.8g1.9g0.7g
Arvot/100g100g39kcal1g4g2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152153