Torremolinoksen kalavuoka

Torremolinoksen kalavuoka
(4 annosta)

400 g kirjolohifileetä

ripaus sitruunapippuria

I sipuli

I punainen paprika

I maustekurkku

4 dl kalalientä

n. I50 g sulatejuustoa

I dl kermaa

I dl tillisilppua

I rkl sitruunamehua

I tl rosepippuria

I - 2 tl yrttisekoitusta, esim.

Provencen yrttejä

ripaus mustapippuria

Leikkaa kala nahattomiksi suikaleiksi ja laita suikaleet voideltuun uunivuokaan.

Mausta sitruunapippurilla.

Kuori ja hienonna sipuli sekä kuutioi paprika ja maustekurkku.

Levitä kasvikset kalan päälle.

Kuumenna kalaliemi ja laita sulatejuusto liemeen nokareina.

Kuumenna sekoittaen, kunnes juusto sulaa.

Sekoita mausteet kermaan ja yhdistä seos kalaliemen kanssa.

Kaada vuokaan.

Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 20-30 minuuttia tai kunnes ainekset ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Topiax2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 50g83kcal8.4g0g5.5g0g
Sipuli (kuorittu)6.9g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paprika punainen 25g7.3kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Maustekurkku25g4.1kcal0.2g0.7g0g0.4g
Kalaliemi laimennettu 50g1.5kcal0g0.1g0.1g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 19g56kcal3.5g0.5g4.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 14g45kcal0.3g0.4g4.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana379g397kcal25.4g6.2g30g2g
Valittu annoskoko189g199kcal12.7g3.1g15g1g
Annoskoko puolitettuna95g99kcal6.4g1.6g7.5g0.5g
Arvot/100g100g105kcal6.7g1.6g7.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270195