Sillilaatikko

Kuori ja viipaloi perunat.

Pilko sipuli.

Aseta vuokaan perunakerros, sipulit, sillifileet, maustepippuri ja päälle perunakerros.

Sekoita tai maito, kananmunat noin neljännes dl:aan sillilientä ja kaada se vuokaan.

Päällimmäiseksi kerros pekoniviipaleita.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia, vähennä lämpö 150 asteeseen ja anna kypsyä 1 - 1½ tuntiin uunista riippuen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g56g34kcal0.8g7.3g0.1g0.5g
Sillifilee, n. 25g/kpl Rainbow 500g16g21kcal1.7g2g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 78g50kcal2.3g3.8g2.7g0g
Kananmuna 50g(kpl)24g30kcal2.6g0.1g2.1g0g
Juustoraaste emmental punaleima6.3g24kcal1.8g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana379g322kcal18.6g27.4g14.8g1.4g
Valittu annoskoko190g161kcal9.3g13.7g7.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna95g81kcal4.7g6.9g3.7g0.4g
Arvot/100g100g85kcal4.9g7.2g3.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294915