Iloleipurin banaanikakku

Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.

Sulata voi, anna jäähtyä.

Vatkaa muna ja sokeri, lisää voi, kuivat aineet ja soseutettu banaani.

Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan, paista 15-20 min/200 C.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 38g272kcal0.4g0.2g30.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 41g140kcal4.1g28.5g0.5g1.4g
Kananmuna kuorineen punnittu 35g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Sokeri 21g86kcal0g21.2g0g0g
Banaani, kuorittu 50g44kcal0.5g9.2g0.2g0.9g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g2.5g7.8kcal0.3g1.5g0.2g0.7g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana379g1195kcal18.6g123.2g69.2g6g
Valittu annoskoko189g597kcal9.3g61.6g34.6g3g
Annoskoko puolitettuna95g299kcal4.7g30.8g17.3g1.5g
Arvot/100g100g316kcal4.9g32.5g18.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264700