Kalaseljanka

Kuumenna liemi (vesi ja kalafondi/kuutio).

Lisää joukkoon tomaattisose ja ja paloitellut sipulit sekä perunat.

Anna kiehua kannen alla alhaisella lämmöllä kunnes perunat on kypsät.

Lisää kuutioidut kalafileet, creme fraiche, maito, kuutioidut kurkut ja hienonettu tilli.

Kuumenna kiehuvaksi.

Ota kattila levyltä ja anna hautua muutama minuutti kannen alla, kunnes kala on kypsää.

Mausta tarvittaessa pippurilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 433 grammaa

Summer100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen15g4.8kcal0.5g0.7g0g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio15g20kcal0.4g0.9g1.8g0g
Kirjolohifilee 37g60kcal6.1g0g4g0g
Sipuli (kuorittu)7.3g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Tomaattisose tomaattipyree 5.1g3.9kcal0.2g0.7g0g0.1g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g3.3g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Vesi73g0kcal0g0g0g0g
Maustekurkku sokerisuolattu (suolakurkku) keskikokoannos 30g4.4g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g22g13kcal0.3g2.8g0g0.2g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 7.3g13kcal1.3g0g0.8g0g
Tilli, tuore 1.5g0.4kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana379g241kcal18.4g11.8g13.2g1g
Valittu annoskoko190g120kcal9.2g5.9g6.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna95g60kcal4.6g3g3.3g0.3g
Arvot/100g100g64kcal4.9g3.1g3.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60890