Papuchili (zone)

Paista jauheliha öljytilkassa.

Mausta suolalla, pippurilla, juustokuminalla, chilijauheella, maustepippurilla ja korianterilla.

Siirrä sivuun ja paista lopussa öljyssä sipuli ja paprika sekä valkosipuli.

Yhdistä kaikki loput aineet ja kuumenna.

Minä tein slow cookerissa, jossa kypsennys vielä 7 tuntia low-asetuksella.

Voi myös haudutella padassa, luulisin että tunti-pari olisi silloin sopiva aika miedolla lämmöllä kannen alla, välillä sekoitellen.

Jos haluat, lisäkkeeksi käy riisi, itse nautin salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 379 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)12g3.2kcal0.2g0.6g0g0.2g
Kidneypapu, suolaliemessä13g14kcal1g2.3g0.1g1g
Mustapapu (Gogreen), annos 380g20g19kcal1.6g2.8g0.2g1.6g
Paistijauheliha nauta 5%50g65kcal10.4g0g2.5g0g
Rypsiöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Valkosipuli 1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Paprika punainen 20g5.9kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g37g13kcal0.4g2.5g0.2g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 20g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g7g5.2kcal0.3g0.9g0g0g
Persilja 6g1.6kcal0.1g0.1g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana379g306kcal28.6g20.6g11.8g8.4g
Valittu annoskoko189g153kcal14.3g10.3g5.9g4.2g
Annoskoko puolitettuna95g77kcal7.2g5.2g3g2.1g
Arvot/100g100g81kcal7.6g5.4g3.1g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219886