Lihapullat (luomusipulikeitto+kermaviili)

Luomusipulikeitto sekoitetaan kauraleseiden (tai korppujouhojen kanssa) kermaviiliin ja annetaan turvota 10 min. Sitten sekoitetaan joukkoon kananmuna ja jauheliha.

Seoksesta muotoillaan lihapullat ja paistetaan 20-30 min 200 c:ssa

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Juhaty
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomusipulikeitto 64g ps (Sysmän luomuherkut), annos 15g16g24kcal0.7g5.1g0g0g
Kermaviili Ingman 10%50g60kcal1.5g2.2g5g0g
Kauralese, Myllärin Luomu 1dl=50g5g13kcal0.9g2.3g0.4g0.8g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 105g239kcal20g0g17.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana380g710kcal49.6g19.2g49.4g1.6g
Valittu annoskoko190g355kcal24.8g9.6g24.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna95g178kcal12.4g4.8g12.4g0.4g
Arvot/100g100g187kcal13.1g5.1g13g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=112745