Broilerigratiini vhh

Resepti peräisin karppausinfosta

Kuumenna öljy pannulla ja lisää siihen mausteiksi currya ja caram masalaa.

Anna paahtua hetki, lisää broilerisuikaleet ja paista lähes kypsäksi.

Laita uunivuokaan kaalit ja broilerit.

Sekoita kerma ja creme bonjour ja kaada vuokaan, lisää suolaa ja pippuria tarvittaessa.

Paista 200 astetta puoli tuntia, lisää juustoraaste ja paista vielä 15 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Vempula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 47g11kcal0.9g1g0.1g1.1g
Parsakaali brokkoli 47g17kcal2.2g0.9g0.1g1.2g
Broilerisuikale, keskiarvo 38g46kcal8g0g1.5g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%24g31kcal0.7g0.5g3.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 19g62kcal0.4g0.6g6.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Juustoraaste emmental punaleima14g55kcal4.1g0g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana380g475kcal32.6g6g35g4.6g
Valittu annoskoko190g238kcal16.3g3g17.5g2.3g
Annoskoko puolitettuna95g119kcal8.2g1.5g8.8g1.2g
Arvot/100g100g125kcal8.6g1.6g9.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=130937