Kalakeitto

Kiehauta pilkotut paprikat ja sipulit, lisää mausteet, seiti ja koskenlaskijajuusto pieninä paloina.

Keitto on valmis, kun juusto on sulanut ja seiti kypsää.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus60g42kcal9.6g0g0.2g0g
Paprika, punainen3.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Paprika keltainen 13g3.8kcal0.1g0.7g0g0.3g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g7.5g21kcal1.4g0g1.7g0g
Wok-kasvikset, porkkana, herne, vesikastanja, bambunverso, paprika, sieni 7.5g3.5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana380g155kcal23.2g5.4g3.8g1.8g
Valittu annoskoko190g77kcal11.6g2.7g1.9g0.9g
Annoskoko puolitettuna95g39kcal5.8g1.4g1g0.5g
Arvot/100g100g41kcal6.1g1.4g1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154612