Jauheliharulla (karppaus.info)

Kuulota sipuli reilussa oliiviöljyssä.

Laita jauheliha astiaan ja mausteita oman maun mukaan( esim.

pippuria 2rkl, suolaa 1tl, yleismauste 2rkl).

laita joukonjatkoksi kananmunat, creme bonjour ja lopuksi sipulit(viilentyneinä).

Sekoita hyvin.

Laita taikina leivinpaperille ja levitä tasaiseksi.

Taikinalevyn päälle höylää kermajuustoa tasainen yhden siivun kerros.

Lopuksi kääri taikina rullalle.

Viimeiseksi "kääretorttu" uuniin 225astetta ja 45minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Makes
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 15g56kcal3.4g0g4.8g0g
Pekoni, Euroshopper9g25kcal1.4g0.1g2.2g0g
Jauheliha, sika-nauta 113g250kcal19.7g0g19.2g0g
Kananmuna kuoreton 16g22kcal1.9g0g1.6g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 19g73kcal0.4g0.4g7.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana380g862kcal54g2.8g71.4g0.6g
Valittu annoskoko190g431kcal27g1.4g35.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna95g216kcal13.5g0.7g17.9g0.2g
Arvot/100g100g227kcal14.2g0.7g18.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201809