Makkarakastike

Paista makkara ja sipuli öljyn kera.

Mausta suolalla ja grillimausteella.

Lisää joukkoon jauhot.

Lisää vesi kun jauhot on kuullotettu.

Lisää ketsuppi.

Anna hautua hetken ja tarjoile perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grillimakkara, Atrilli, Atria75g150kcal6.6g7.5g10.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix17g8.4kcal0.3g1.7g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g8.4g76kcal0g0g8.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.7g13kcal0.4g2.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana380g500kcal14.8g24.6g38g0.6g
Valittu annoskoko190g250kcal7.4g12.3g19g0.3g
Annoskoko puolitettuna95g125kcal3.7g6.2g9.5g0.2g
Arvot/100g100g132kcal3.9g6.5g10g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271823