Lämmin täysjyväpastapannu

Kuullota sipuli, 2 porkkanaa ja 2 kynttä valkosipulia pilkottuina oliiviöljytilkassa.

Tämän jälkeen paista jauheliha kypsäksi ja keitä pasta.

Lisää lihaseokseen 1 lasi vettä ja liuota fond du chef siihen.

Tämän jälkeen lisää pakastevihannekset ja sekoita.

Kun pasta on kypsää, yhdistä se lihaan.

Mausta ruoka haluamallasi tavalla.

Lopuksi paloittele iso tomaatti, ja lisää se viimeiseksi ruuan joukkoon, sekoita ja tarjoile!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1518 grammaa

Ideale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 16g4.9kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipuli 0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha60g99kcal11.4g0g6g0g
Herne-maissi-paprika apetit 200g25g19kcal1g3.1g0.2g0g
Porkkana 10g3.3kcal0.1g0.6g0g0.3g
Tomaatti 13g2.8kcal0.1g0.4g0g0.2g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g1.2g1.1kcal0g0g0.1g0g
Oliiviöljy 1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Kahden värin täysjyväpenne (Torino), annos 70g63g206kcal10g38.8g1.3g3.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana380g705kcal45.6g87.6g18.8g9.2g
Valittu annoskoko190g353kcal22.8g43.8g9.4g4.6g
Annoskoko puolitettuna95g176kcal11.4g21.9g4.7g2.3g
Arvot/100g100g186kcal12g23.1g5g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=369716