Rahkapiirakka (karppaus.info)

Pohja:
100 g voi
2 munaa
1/3 dl hedelmäsokeria/hermesetas
1,5 dl soijajauhoa
0,5 dl mantelijauhe
1 tl psyllium / leivinjauhetta
(vanilijauute maun mukaan)

täyte:
1 purkki maitorahkaa
marjoja
makeutusainetta oman maun mukaan

vatkaa vaahdoksi muna ja sokeri, (jos käytät nestettä, vaahtoa ei tule, mutta se ei haittaa) sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää munaseokseen, lopuksi rasva ja paista uunissa 200 asteessa noin 10-15 minuuttia

lisää täyte ja paista noin 20 minuuttia että rahka on kiinteää.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 675 grammaa

Goldy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 28g204kcal0.3g0.1g22.9g0g
Kananmuna kuoreton 31g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Hermesetas -neste2.8g0kcal0g0g0g0g
Soijajauho vähärasvainen 42g165kcal19.1g12g3g6.1g
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g14g82kcal3.1g2.8g7.1g0g
Maitorahka, Valio, 0,370g46kcal7.7g3g0.2g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g1.4g0.1kcal0g0g0g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana380g1081kcal68.2g36g72.8g14.6g
Valittu annoskoko190g540kcal34.1g18g36.4g7.3g
Annoskoko puolitettuna95g270kcal17.1g9g18.2g3.7g
Arvot/100g100g285kcal18g9.5g19.2g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=257667