Thai-kana

Leikkaa kanafileet suikaleiksi ja marinoi kalakastikkeen ja valkosipulin kera 15 minuuttia.

Leikkaa sipuli suikaleiksi.

Freesaa herneitä öljyssä pari minuuttia ja lisää sipuli ja curry, anna hautua viitisen minuuttia.

Lisää kookosmaito ja kasvisliemikuutio.

Anna hautua viitisen minuuttia.

Lisää kanasuikaleet ja anna hautua kypsäksi.

Purista liemeen sitruunamehua ja tarkista suola.

Juuri ennen tarjoamista rymäytä päälle hienonnettua korianteria.

Tarjoa täysjyväriisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanafilee, 2 kpl, Lidl74g86kcal16.2g0g2.4g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Kalakastike (Blue dragon), annos 100g6.3g9kcal0.4g1.9g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Herne 18g12kcal0.9g1.6g0.1g0.5g
Kasvisliemikuutio 1g2.9kcal0.1g0.1g0.2g0g
Korianteri, tuore, annos 20g1.7g0.3kcal0g0.1g0g0.1g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 1.7g0.4kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Sokeri 0.4g1.8kcal0g0.4g0g0g
Kookosmaito (pirkka) (annos 400g)70g126kcal1.4g3.5g11.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana380g547kcal38.4g16.6g36.2g1.6g
Valittu annoskoko190g273kcal19.2g8.3g18.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna95g137kcal9.6g4.2g9.1g0.4g
Arvot/100g100g144kcal10.1g4.4g9.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176729