Kesäkurpitsa-pähkinäpaistos

Kesäkurpitsaa 2-3 kpl suikaloituna, soijarouhetta 2 dl, 1 dl punaisia linssejä, 1,2 dl hasselpähkinärouhetta, vettä 2-3 dl, kookosmaitoa 1 säilyketölkki, suolaa.

sekoita ainekset isossa uunivuoassa ja paista 175 asteessa noin 20 minuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 112g20kcal0.6g2.8g0.4g0.8g
Hasselpähkinä 10g63kcal1.4g0.3g5.9g1.7g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g7.5g24kcal3.9g2.1g0g1.2g
Punainen linssi risenta 500g=6dl10g32kcal2.6g5.2g0.1g0.9g
Kookosmaito (Eldorado), annos 400g50g80kcal0.7g0.5g8.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana380g437kcal18.4g21.8g29.8g9.2g
Valittu annoskoko190g218kcal9.2g10.9g14.9g4.6g
Annoskoko puolitettuna95g109kcal4.6g5.5g7.5g2.3g
Arvot/100g100g115kcal4.8g5.7g7.8g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=251994