Parsakaali-sipulikeitto

Keitä parsakaali kasvisliemessä, kuullota sipuli öljyssä ja lisää siihen hunaja.

Soseuta parsakaali ja lisää lopuksi siihen makea sipuli.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 434 grammaa

Kissala2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 66g23kcal3g1.3g0.2g1.6g
Sipuli 12g3.6kcal0.2g0.6g0g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Hunaja 1.5g5.1kcal0g1.2g0g0g
Kasvisliemi laimennettu 110g10kcal0.3g0.4g0.8g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana380g104kcal7g7g4.2g3.8g
Valittu annoskoko190g52kcal3.5g3.5g2.1g1.9g
Annoskoko puolitettuna95g26kcal1.8g1.8g1.1g1g
Arvot/100g100g27kcal1.8g1.8g1.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=412266