Täytekakku by Kiia

Pohja: Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää kuivat aineet.

Paista uunissa 200 astetta 30 min. Halkaise 3: osaan.

Kostuta ananasmehulla.

Laita ensimmäiseen kerrokseen murskattuja banaaneja ja kermavaahto.

Toiseen välikköön pilkottua ananasta ja kermavaahto.

Kuorruta komeus vielä suklaakermavaahdolla, mansikoilla ja suklaarouheella.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.6g0g
Sokeri 170g691kcal0g169.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 114g391kcal11.6g79.7g1.4g4g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 10g37kcal1.9g1.1g2.2g3g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Valio kevytvispi 20% (100 g)150g300kcal3.9g5.9g30g0g
Vaahtoutuva suklaakerma (Valio), annos 250g250g876kcal5.3g20g87.6g0g
Mansikka 220g102kcal1.1g18.5g0.4g4.2g
Banaani, kuorittu 300g261kcal3.2g54.9g1.2g5.4g
Ananaspaloja ananasmehussa, Rainbow, prk mehuineen450g270kcal1.4g63g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3780g6501kcal112.4g831.2g291.8g33.2g
Valittu annoskoko1890g3251kcal56.2g415.6g145.9g16.6g
Annoskoko puolitettuna945g1625kcal28.1g207.8g73g8.3g
Arvot/100g100g172kcal3g22g7.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=292705