Lihapiirakka / Keitinpiirakka

Tee taikina ja valmista täyte.

Ohra siis keitetään lihaliemessä.

Kohota, täytä ja paista rasvassa.

Repsussa on arvioitu piirakoihin imeytyvä rasva, keittämiseen tarvitaan noin 1,5l.

Tänne ei voi laittaa lainkaan kypsennyshävikkiä?

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Viinisieppo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi416g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 42g31kcal5.5g0.5g0.2g2.9g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta915g3294kcal118.9g640.4g19.2g32g
Sokeri 17g68kcal0g16.6g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 83g441kcal0.2g0.4g49.9g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha187g311kcal35.6g0g18.7g0g
Sipuli (kuorittu)42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Ohrasuurimo 33g107kcal2.7g21g0.7g2.5g
Lihaliemi laimennettu 83g16kcal0g2.5g0.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl62g561kcal0g0g62.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3780g9679kcal326.8g1366.8g303.4g76.2g
Valittu annoskoko1890g4840kcal163.4g683.4g151.7g38.1g
Annoskoko puolitettuna945g2420kcal81.7g341.7g75.9g19.1g
Arvot/100g100g256kcal8.6g36.2g8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338334