Metukka-Makaronisalaatti

1. Pilko missä tahansa järjestyksessä juusto, metvursti, omena ja suolakurkku pieniksi kuutioiksi, lisää myös tonnikala salaattipohjaan.

2. Keitä makaroni suolan kanssa, puoli kiloa kuivaa makaronia vastaa noin 1300g valmista tavaraa.

3. Lisää ensin makaroni salaattipohjaan ja sitten kermaviili.

4. Sekoita tasaiseksi.

5. Pistä tunniksi pariksi kylmään asettumaan.

Tästä hyvänmakuinen ja helppo salaatti vaikkapa illanistujaisiin (itse en ahneuksissani jaa-a tätä muille), luovuutta saa ja pitääkin käyttää, joten muuntele raaka-aineita mielesi mukaan, myös kevyemmäksi voi tämän tehdä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Anzmo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Venäläinen meetvursti (Kotivara)250g1081kcal53.9g9.7g92.4g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 749g723kcal22.5g146.7g2.4g7.4g
Omena, keskikokoinen 200g100g34kcal0.2g7.1g0.3g1.8g
Kermajuusto 17% (Pirkka), annos 40g200g549kcal57.9g0.2g34g0g
Suolakurkku (Rainbow)100g30kcal0.8g5.9g0.1g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 400g529kcal10.5g12.8g47.9g0g
Tonnikala öljyssä 92g175kcal25.1g0g8.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3780g6243kcal341.8g364.8g370.8g18.4g
Valittu annoskoko1890g3122kcal170.9g182.4g185.4g9.2g
Annoskoko puolitettuna945g1561kcal85.5g91.2g92.7g4.6g
Arvot/100g100g165kcal9g9.7g9.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=460625