Uuniomenat

Viipaloidaan pestyt omenat kuorineen.

Ladotaan omenat uunivuokaan.

Sulatetaan voi, sekoitetaan sulaan voihin sokeri ja kaneli.

Kaadetaan seos omenoiden päälle.

Paistetaan n. 30 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Sapiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g88g639kcal0.9g0.9g70g0g
Sokeri 35g142kcal0g35g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g18g64kcal0.6g13.9g0.6g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 1750g675kcal2.8g142.8g1.6g26.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3780g3039kcal8.6g385.2g144.4g52.4g
Valittu annoskoko1890g1520kcal4.3g192.6g72.2g26.2g
Annoskoko puolitettuna945g760kcal2.2g96.3g36.1g13.1g
Arvot/100g100g80kcal0.2g10.2g3.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110339