Kikhernesalaatti

Valuta kikherneet ja kaada kulhoon.

Lisää rypsiöljy, raasta päälle parmesanjuustoa n. ruokalusikallinen ja mausta sitruunamehulla.

Sekoita ja anna maustua kylmässä pari tuntia.

Tarjoa lisukkeena kalalle tai lihalle tai salaatin osana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Sade1980
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne (Gogreen), annos 100g1714g1800kcal137.1g240g34.3g171.4g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 63g559kcal0g0g63.2g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g90g350kcal29.8g0g25.6g0g
Sitruunamehu, laimentamaton23g4.7kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3780g5426kcal334g480.8g246.2g342.8g
Valittu annoskoko1890g2713kcal167g240.4g123.1g171.4g
Annoskoko puolitettuna945g1357kcal83.5g120.2g61.6g85.7g
Arvot/100g100g144kcal8.8g12.7g6.5g9.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=164308