Lihapullakeitto

Keitä pienessä kattilassa makaronit kypsiksi.

Kuori ja kuutioi peruna ja porkkana ja keitä ne isommassa kattilassa kypsäksi lihaliemessä.

Lisää sekaan maissi ja paloiksi leikatut lihapullat, lisää vettä jos näyttää liian sakealta.

Lisää viimeisenä makaronit ja mausta sinapilla ja tarpeen vaatiessa suolalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g195g55kcal1.2g11.6g0.4g4.9g
Peruna, vanha, kuorittu 450g343kcal8.5g69.7g0.9g4.5g
Maissi, pakaste (Spar) 200g60g67kcal2.5g11.8g1.4g0g
Lihapulla 1kpl/15g225g540kcal33.7g21.1g33.7g1.3g
Makaroni, tumma 180g647kcal24.3g118.3g5.4g10.6g
Vesi750g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi6g17kcal0.5g0.4g1.4g0g
Turun sinappi, mieto24g46kcal1.2g6.7g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3780g3427kcal143.8g479.2g89.2g42.6g
Valittu annoskoko1890g1714kcal71.9g239.6g44.6g21.3g
Annoskoko puolitettuna945g857kcal36g119.8g22.3g10.7g
Arvot/100g100g91kcal3.8g12.7g2.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180735