Mustikkapiirakka (Myllyn Paras)

Vatkaa rasva ja sokeri vaahdoksi, lisää muna vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää seokseen.

Taputtele taikina voidellun piirakkavuuan pohjalle (28cm).

Kaada jäiset mustikat pohjan päälle.

Sekoita täytteen aineet keskenään ja kippaa mustikoiden päälle.

Paista 175* keskitasolla n. 35min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 280g1505kcal2.5g2g168.1g0g
Kananmuna kuoreton 123g176kcal15.4g0.4g12.6g0g
Sokeri 143g581kcal0g142.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 109g375kcal11.1g76.6g1.3g3.8g
Kaurahiutaleet (Rainbow), annos 35g314g1098kcal43.9g175.8g21.7g0g
Leivinjauhe 5.6g10kcal0.3g2.1g0g0g
Mustikka pirkka 200 g448g148kcal4.5g28.7g4.5g0g
Kermaviili, kevyt, vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g448g381kcal13.9g20.6g26.9g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g18g72kcal0g17.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3780g8692kcal183.2g933.8g470.2g7.6g
Valittu annoskoko1890g4346kcal91.6g466.9g235.1g3.8g
Annoskoko puolitettuna945g2173kcal45.8g233.5g117.6g1.9g
Arvot/100g100g230kcal4.8g24.7g12.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396618