Porojauhelihakeitto

Ruskista jauheliha.

Keitä vesi ja lisää pestyt porkkanasiivut.

Lisää ruskistunut porojauheliha ja kasvikset.

Lisää fondi ja merisuola.

Piti olla ohjeessa merisuolaa, mutta koneelta ei löytynyt.

Keitä kypsäksi ja nauti ruisleivän kera.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 378 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1071g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 118g39kcal0.7g6.5g0.2g3g
Poronliha, paistettu 321g643kcal79.7g0g36.1g0g
Kasvissuikaleet pakaste (Apetit), annos 250g357g143kcal3.6g28.9g1.1g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g20g24kcal0.5g1.2g1.8g0.3g
Suola, annos 3g3.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3780g1695kcal169g73.2g78.4g6.6g
Valittu annoskoko1890g848kcal84.5g36.6g39.2g3.3g
Annoskoko puolitettuna945g424kcal42.3g18.3g19.6g1.7g
Arvot/100g100g45kcal4.5g1.9g2.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=399305