Mariannesuklaakakku

*Vatkaa rasva ja sokeri
*Lisää kananmuna, vatkaa rajusti
*Lisää kuivat aineet, sekoita puuhaarukalla
*Lisää kerma
*Paista voidellussa ja jauhotetussa rengasvuossa 175C noin 50-60 min

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 945 grammaa

Kirsikka811
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g400g2880kcal4g4g320g0g
Fariinisokeri400g1624kcal0g399.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 330g471kcal41.3g1g33.8g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten90g297kcal21.1g40.5g18.9g9.9g
Pandan tumma suklaa 150 g140g748kcal6.9g72.8g44.8g0g
Marianne konvehti,Maitosuklaakonvehti ja piparmintturouhetta (Karlfazer), annos 7g200g1050kcal19g106g62g0g
Mantelirouhe, 1 rkl100g578kcal21.1g5.3g50.5g11.6g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g20g80kcal0g19.8g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 200g660kcal4g6g70g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3780g16810kcal235.8g1317.6g1200g43g
Valittu annoskoko1890g8405kcal117.9g658.8g600g21.5g
Annoskoko puolitettuna945g4203kcal59g329.4g300g10.8g
Arvot/100g100g445kcal6.2g34.9g31.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93773