Raejuustopastasalaatti

Keitä pasta.

Jos et muistanut ottaa herneitä sulamaan, voit kipata herneet siivilään ja kataa pastan päälle.

Litistä kaksi valkosipulin kynttä veitsenlappeella ja pilko pieneksi.

Sekoita valkosipuli pastaan ja rouhi sekaan mustapippuria.

Voit myös maustaa pastaa ripauksella yrittisuolaa.

Pilko maustekurkut ja tomaatit.

Valuta maissista ja raejuustosta ylimääräinen neste pois.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Tarkista maku.

Voit sekoittaa joukkoon myös fetaa.

Tässä ohjeessa vain 50g edellisillan uunijuureksien teosta jäänyttä.

Varo, ettet käytä liikaa suolaisia aineksia!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 591 grammaa

Rn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 931g3046kcal94.8g617.9g10.2g31.2g
Herne 1128g777kcal57.1g105.6g4.5g35g
Maustekurkku sokerisuolattu 1072g214kcal7.4g32.1g1.1g19.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2820g573kcal16.9g107.2g8.5g39.5g
Maissi, purkki Rainbow891g535kcal16.9g84.7g13.4g0g
Valkosipuli 45g49kcal3.6g7.4g0.3g0.9g
Mustapippuri 11g32kcal1.2g4.3g0.4g3g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 282g641kcal39.5g4.8g50.8g0g
Raejuusto, rasvaa 2-5 % 2820g2597kcal445.9g70.5g56.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g16926kcal1366.6g2069g291.2g257.8g
Valittu annoskoko10000g8463kcal683.3g1034.5g145.6g128.9g
Annoskoko puolitettuna5000g4232kcal341.7g517.3g72.8g64.5g
Arvot/100g100g85kcal6.8g10.3g1.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175221