Kesäkurpitsalasagne

Leikkaa kesäkurpitsat ohuisi pitkiksi viipaleiksi.

Levitä ne leivinpaperille, ripottele pinnalle suolaa ja anna itkettyä hetki.

Kuutio tomaatit, lisää mukaan reilusti basilikaa ja murskaa vaikka kauhalla astiassa.

Valmista juustokastike.

Sulata voi kattilassa, lisää vehnäjauhot ja kypsennä hetki, älä anna palaa.

Lisää maitoa hyvin vispilöiden.

Kun kastike on sakeaa, ota se pois liedeltä ja lisää juustoraasteesta puolet, suolaa ja ripaus muskottipähkinää.

Kuivaa kesäkurpitsaviipaleet talouspaperilla.

Lado lasagnevuokaan vuorotellen lasagnelevyjä, kesäkurpitsaa, tomaatti-basilikaseosta, parmesanjuustoa ja juustokastiketta.

Aloita kastikkeella ja lopeta siten, että päällimmäiseksi tulee kesäkurpitsaa ja juustokastiketta.

Laita loput juustoraasteesta päällimmäiseksi.

Paista 200 asteisessa uunissa noin tunnin verran.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 394 grammaa

Kaizu27
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 4228g763kcal23.7g105.7g16.9g29.6g
Lasagnelevy, täysjyvä (Myllyn paras), annos 12g634g2176kcal77.4g425.6g5.1g48.8g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 2114g903kcal71.5g101.5g21.1g0g
Oivariini pehmeästi levittyvä, 6g106g719kcal1.1g1.1g79.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 127g435kcal12.9g88.8g1.5g4.4g
Juustoraaste Arla Magre 17%634g1776kcal183.9g15.9g107.8g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2114g429kcal12.7g80.3g6.3g29.6g
Parmesaani raaste, Somerfield42g164kcal14g0g12g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g14729kcal794.4g1637.8g500g224.8g
Valittu annoskoko10000g7365kcal397.2g818.9g250g112.4g
Annoskoko puolitettuna5000g3682kcal198.6g409.5g125g56.2g
Arvot/100g100g74kcal4g8.2g2.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=80107