Kahden kaalin gratiini

Höyrytä tai keitä kaalit n. 5 min. Valuta ja laita uunivuokaan.

Sulata rasva kattilassa ja lisää jauhot.

Ruskista hetki ja lisää maito.

Lisää puolet juustoraasteesta, kun kastike kiehuu.

Kun juusto on sulanut kastikkeeseen ripottele loput juustosta kaalien päälle ja kaada kastike vuokaan.

Kypsennä uunissa 225C noin 20 minuuttia tai kunnes pintaan tullut kaunis väri.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 751g181kcal13.6g16.5g2.3g17.3g
Parsakaali brokkoli 450g158kcal20.8g8.8g1.4g11.3g
Juusto, keskiarvo 150g525kcal37.6g0.4g41.6g0g
Maito,kevyt (valio) 100g450g207kcal14.4g21.6g6.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 30g103kcal3.1g21g0.4g1.1g
Voi 60% rasvaa 63g344kcal0.6g0.3g38.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3789g3035kcal180.2g137.2g181.8g59.4g
Valittu annoskoko1895g1518kcal90.1g68.6g90.9g29.7g
Annoskoko puolitettuna947g759kcal45.1g34.3g45.5g14.9g
Arvot/100g100g80kcal4.8g3.6g4.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=145378