JVKurmee Kani Conejo en salmorejo

Kani palasiksi.

Valkosipuli, suola, chili, paprikajauhe (saisi olla enemmänkin), etikka, öljy ja laakerinlehdet marinadiksi ja kani uimaan vuorikautta ennen paistoa.

Paisto.

Loppu valkosipuli, paprikajauhe, suola ja paistetut sisäelimet muutaman paprikanpalasen kanssa mixeriin ja lisää seus pataan.

Muutamaksi tunniksi pataan ja ryppypotut mukaan pöytään.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 44g47kcal3.4g7.1g0.3g0.9g
Chili paprika punainen11g4.5kcal0.2g1g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 7.5g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 7.5g24kcal1.1g1.4g1g2.8g
Kani 1125g1832kcal237.8g0g97.9g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g75g15kcal0g4.9g0g0g
Oliiviöljy 38g332kcal0g0g37.5g0g
Paprika punainen 152g45kcal1.4g6.9g0.6g2.9g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g1.5g2kcal0g0.3g0.1g0.2g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g14g3.4kcal0.1g1.1g0g0.1g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g14g13kcal0.4g0.5g1g0.1g
Alkoholiton valkoviini ebony vale (Saksa), annos 100g105g32kcal0g0g0g0g
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3789g4698kcal488.8g46.4g276.8g14g
Valittu annoskoko1894g2349kcal244.4g23.2g138.4g7g
Annoskoko puolitettuna947g1175kcal122.2g11.6g69.2g3.5g
Arvot/100g100g124kcal12.9g1.2g7.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=417386