Perunagratiini

Kuori perunat ja sipulit.

Keitä ne suolavedessä siten että perunat ovat melkein kypsiä.

Lisää jogurttiin hienonnetut valkosipulinkynnet ja juustoraaste.

Paloittele perunat.

Laita perunat ja sipulit vuokaan ja mausta mustapippurilla ja suolalla.

Lisää jogurttimössö päälle ja paista n.175C kunnes on kermaisen näköistä.

Itse paistoin n. 50min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Majs
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 5072g3842kcal94.8g782.1g10.1g50.7g
Kreikkalainen jogurtti (Eridanous), annos 100g2536g3195kcal126.8g71g266.3g0g
Sipuli (kuorittu)1014g274kcal13.2g48.7g2g17.2g
Valkosipuli, tuore, silputtu68g70kcal5.3g11g0.4g1.4g
Mustapippuri 17g47kcal1.8g6.5g0.6g4.5g
Suola, annos 3g25g0kcal0g0g0g0g
Juusto, Valio arkijuusto1268g4184kcal342.4g0g304.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g23227kcal1168.6g1838.6g1167.4g147.6g
Valittu annoskoko10000g11614kcal584.3g919.3g583.7g73.8g
Annoskoko puolitettuna5000g5807kcal292.2g459.7g291.9g36.9g
Arvot/100g100g116kcal5.8g9.2g5.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=115314